Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

UTILE PENTRU COSETAT

Diagrame pentru raglan CUM SA CROSETEZI UN COZOROC 
 Postez mai jos o explicatie a unei doamne de pe forumul lucru de mana care mi-a placut foarte mult 
" eu la bor, indiferent ca-i palarie sau sapca folosesc o croseta cu un numar mai mic (la cele din bumbac de vara), dar cel mai sigur mod de a sta borul frumos este sa fie lucrat cu piciorus mic sau jumatate piciorus dublu, indiferent de textura firului (cu aceasi croseta folosita la calota)
La sapca fac borul pe doua treimi din circumferinta si cresc la trei ochiuri unul, apoi un rand drept, mai cresc odata, tot la trei ochiuri (la fir gros cresc doar odata), inca un rand si inchei mereu cu punct reversebil (piciorus lucrat in sens invers) La fiecare rand scad al borului scad cu piciorus orb cate un ochi."
Multumesc doamna Carmen!

Un video cu un model care mie mi-a placut foarte mult model stelutamodel din flori continuii


DIAGRAMA CLIN
de toate pentru toti


CUM SA FACI SNUR PENTRU CACIULITE, BOTOSEI SAU ALTE INTREBUINTARI


MODEL PENTRU CIPICI SAU CIZMULITE
MODEL "CROCODIL"

BOTOSEI NOU NASCUT

CUM SA TRICOTEZI RAGLAN


Imagimi luate de AICI


CUM SA INCHEI CEVA TRICOTATCUM SA FINISEZI LA GAT UN PRODUS TRICOTAT


sursa aici

CUM SA INCHEI CU ACUL 


Niciun comentariu: