Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

13.04.2015

Compleu Luminita

Pornind de la urmatoarele poze am lucrat si eu o bluza de bumbac 100%, merceliat,


Apoi am zis ca ar fi frumos sa completez tinuta cu o fusta in acelasi ton si a iesit asa Multumesc prietenei mele care prin atitudinea cu care le poarta, le pune in valoare.

3 comentarii:

Laura spunea...

Urmaresc cu drag blogul tau!:)

Unknown spunea...

Multuumesc!
Din pacate nu mai am timp sa lucrez.

Edi spunea...

Mainkan permainan BandarQ dengan lebih mudah di agen ituQQ, dimana permainan yang tersedia lebih mudah dimainkan dan dimenangkan. Maka dari anda dapat memainkan permainan BandarQ yang tersedia di agen ituQQ, serta jangan lewatkan promo menarik yang bisa diperoleh saat bermain di agen ituQQ.

Agen Poker Online ituQQ
Agen Domino Online ituQQ
InfoPendek
InfoJitu
CheatPasti
SitusPanas