Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

Imagini din Ploiesti

Voi incerca sa va arat orasul Ploiesti in imagini cat mai reprezentative (zic eu). Ori de cate ori voi fi in oras si voi avea aparatul foto la indemana, o sa fac cateva poze pe care o sa vi le arat aici editand aceasta postare. Pentru inceput imagini din fata Casei de Cultura La orizont Halele Centrale
 Sens giratoriu din Bariera BucurestiIntrarea in Ploiesti dinspre Bucuresti pe Bulevardul Bucuresti


Pregatiri pentru 1 decenbrie 
                           casa vecinului

                            in parc la Hale


                               Cum nu se putea  fara,,, si boschetarii parcului ;)                               Casul de la hale cu tricolorul 

                                    Palatul Administrativ cu tricolor
                                 Sceneta din Nasterea Domnului amplasata in fata Palatului Administrativ
                              Modul de a-si face campanie unele persoane politice. Pe pancarde era scris numele si cateva minciuni electorale dar cum nu am intentia de le face reclama gratuita am sters ce era scris pe pancarde. Mi s-a parut haiosi tinerii imbracati in personaje din operele lui Caragiale si pusi in intersectii sau chiar pe strada in fata masinilor oprite la semafor.