Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

17.04.2012

ADRESE UTILE

In aceasta postare voi pune adrese pe care eu le consider de folos. De cate ori voi gasi o adresa care merita retinuta voi edita aceasta postare si o voi adauga.
MULTUMESC celor a carui adresa o voi posta aici pentru ca ne da posibilitatea sa ne inspiram sau sa invatam cate ceva din ce au ei/el!
Cei care nu sunt de acord cu publicarea vreunei adrese personale, ii rog sa lase un comentariu si voi sterge imediat adresa!
O adresa pe care eu am folosit-o de foarte multe ori si pentru care ii multumesc inca o data este a  Mariei Covacef -modele de crosetat
- modele de crosetat si nu numai
-modele loom
- crosetat inapoi
- modele rochii
- model suzeta
- bilute imbracate in margele
- model rochita
- bratari in tehnica macrame (noduri)
- litere in tehnica macrame
- tutoriale bratari din margele
- crosetat cu doua culori
- crosetat in doua culori - partea II

Niciun comentariu: