Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

19.12.2011

DIN SACUL LUI MOS CRACIUN

Se pare ca anul asta am fost cuminte si ii sunt asa de draga Mosului ca a inceput sa ma viziteze in fiecare zi.
Va arat si voua (in ordinea sosirii) ce m-a bucurat pe mine foooarte mult (pana la lacrimi dar nu mai spuneti la nimeni ;)

Multumesc Eloiuse!


Multumesc Firca!
Multumesc Cristina!

2 comentarii:

Constanta R. spunea...

Vulpita draga, iti doresc sa ramai la fel de iubita si in anii urmatori! Iti multumesc aici si pentru ceea ce faci pe forum si sper ca in 2012 sa ne cunoastem mai bine. Sarbatori fericite!

Silvia spunea...

Multumesc Constanta! Mai am de postat ce am mai primt numai ca am aparatul foto plecat cu colindul. Si eu sper ca in 2012 sa ne cunoastem personal .
Sarbatori cu bine si anul care vine sa-ti aduca ce-ti doresti!