Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

06.02.2011

MICUL DEJUN

si l-am prins cu chipsu'n gura.....

5 comentarii:

CCristinaC spunea...

Uite ce fericit e si cu ce pofta maninca! Mai ales daca sint furate. Parca mi s-a facut mie pofta, care nu pun gura pe cipsuri nici moarta!
Mitza mea fura din ceasca de cafea. Daca nu sint atenta, mi-a lipait cafeaua. Nu ii place din farfuriuta ei si nici daca ii pun o ceasca separat. Important e sa fure.

uca spunea...

Silvia, ma amuza poza asta. Imi aduce aminte de motanul Tomi al lui buni care se tolaneste pe caloriferul fierbinte de nici nu il poti atinge, dar pentru asta doarme dus, in fierbinteala!

Silvia spunea...

Adevarul e ca saracul nu a furat cipsurile. Eu i-am dat de buna voie (doar putin miorlaita) dar daca se intampla sa vrea el si sa nu ii dau,,, pai sta tot in mana mea aici pe masa. Iar daca se mai intampla sa mai si cumpere cineva vre-o punga cand vrea el... e jale. Unui copil i-a fost si frica de el ca mai avea purin si sarea la el sa ii ia punga =)) si nu glumesc deloc cand spun asta. Ii plac foarte mult asta este adevarul

uca spunea...

Pai ce sa ii faci, mai nou matzele nu mai prind soareci... fug dupa cipsuri.
Sotul avea un motan care de lene, mieuna sa ii deschizi portita sa intre in curte. Acolo lene....

Silvia spunea...

uca.... m-ai facut sa rad de motanul sotului tau. desi eu sunt suparata ca printul meu nu a dat pe acasa de aseara. Sper sa fie la fete, desi... nu at fi primul motan care imi dispare fara urma.