Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

28.12.2010

MOTANUL TERY

Acesta este motanul meu. Se numeste Tery, este cel mai rasfatat motan, are 1 an si 8 luni si are peste 4 kg



4 comentarii:

CCristinaC spunea...

Nu-mi dai mie motanul de ginere?

Narcisa spunea...

Pana sa ti-l dea tie de ginere il manc eu ;)

Silvia spunea...

Cristina nu stiu ce sa spun pentru ca are personalitate puternica si nu pot sa ii impun eu ceva.
Mami de doi licurici sa stii ca dintr-un punct de vedere il poti manca ca serveste domnul Krax si chio chips, dar din altul.... asa s-a muscat reciproc la propriu cu un sobolan.... Deci.... mai gandestete =))

Florina spunea...

Cel mai frumos si inteligent motan , dar sa stiti ca este cam rasfatat. Printre hobby-urile lui se numara: calculatoarele- mai ales nr.2, chip-surile cu cascaval si mersul la ,,bisericuta''- unde se spovedeste zilnic- pentru intrebari suplimentare adresati-va Silviei.Are o greutate de 4,500 kg cantarit de Silvia impreuna cu subsemnatul.