Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

10.12.2011

SET PENTRU BEBE

Am croseta un set pentru un viitor nou nascut la momentul acrual. Firul a fost lana 100% foarte moale si fooarte calduros ( l-am primit cadou de la Diada si pentru care ii multumesc). Este compus din paturica cu aplicatii (caracatita, peste si vapor) si un pamponel rosu . Mai contine o caciulita, o jachetica si o pereche de botosei.  










Acest set poate fi reprodus oricand din alt fir dupa preferinta.

4 comentarii:

CCristinaC spunea...

Mie nu mi se pare a fi un set, ci o intreaga garderoba frumoasa. Felicitari!

Silvia spunea...

Multumesc Cristina!

Anonim spunea...

Au fost foarte apreciate lucrusoarele. Promit ca o sa fac poze bebelusului ( Darius Cristian)cu trusoul si o sa le postam pe blog.

Silvia spunea...

Anominule sa transmiti multumirile mele pentru aprecieri si chiar te rog sa aduci poze pentru ca totdeauna lucrurile arata altfel imbracate decat impachetate.