Despre mine

Fotografia mea
Sunt optimista, vesela si iubitoare de animale (cele cu patru picioare). Imi plac trandafirii si asa cum veti vedea pe acest blog imi place sa crosetez. Daca va place si sunteti interesat/a de ceva din ceea ce fac eu imi puteti scrie pe adresa dumitrescu999@yahoo.com sau va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sau mesaj. Va voi raspunde prompt si cu placere. Chiar daca ceva nu va place puteti lasa comentariu pentru ca numai asa ma voi perfectiona. Placerea va fi de partea mea sa va citesc si sa va raspund la comentarii si mesaje. Va multumesc pentru vizita!

04.12.2011

HAI PETROLUL!!!!!

In timpul pregatirilor pentru a merge pe stadion sa sustin echipa locala de fotbal.
Din cauza unor regulamente prost facute, de oameni care nu au fost niciodata pe un stadion ca orice om de rand ( ei au mers doar la loje;)) pe stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti a  fost permisa decat  intrarea femeilor si copiilor pana la 14 ani timp de mai multe etape. Aceasta masura a fost luata in urma unui incident (neplacut desigur), dar pentru care nu vad de ce a trebuit sa fie pedepsiti copiii si barbatul meu si ai multora ca mine. Ce vina au copiii  si sotul meu ca a intrat acea persoana pe teren in meciul cu steaua si a lovit jucatori? De ce sunt pedepsiti microbistii ploiesteni si nu sunt lasati sa sustina echipa pe stadion? Sau poate in oras la noi sunt sustinatori ai echipelor care vin sa joace cu Petrolul si vor sa mearga sa le sustina , dar nu pot pentru ca asa vrea "nenea" Sandu si "nenea" Mitica. In loc sa ii pedepseasca pe cei care trebuia sa isi faca datoria oprindu-l pe acel individ, a pedepsit locuitorii orasului Ploiesti dar si sustinatorii infocati ai echipelor cu care vor juca petrolistii, pentru ca nici macar galeria echipei vizitatoare nu are voie pe stadionul nostru .
Daca cineva intelege logica acestor reguli/legi il rog sa ma lamureasca si pe mine.







6 comentarii:

CCristinaC spunea...

No, am trait s-o vaz si p-asta. Silvia microbista. Pentru ca nu sint microbista deloc deloc, pot sa strig totusi: "Hai Silvia"!

Europolis spunea...

Sa inteleg ca ai fost tu pe stadion in locul lor???

Silvia spunea...

Daca am 3 barbati in casa e musai sa fiu si eu microbista =)) Si apoi.... am fost eu pe stadion cand inca nu eram doamna Dumitrescu ;) Am fost chiar si pe stadion la Craiova cand era Craiova campioana. Asa ca acum cand spectatori erau numai femei si copii.... nici nu a fost mare lucru. Treaba e ca am corupt si pe nepoata =)) si sper ca pentru urmatoarea etapa sa mai corup vre-o 2-3 persoane .

Sorana spunea...

Nici nu ma asteptam la o altfel de atitudine:)
Esti o adevarata Silvia! Exact asa cum te-am cunoscut :)

adrian giuscanu spunea...

tot respectul doamna, forzza FC PETROLUL...! O LEGE CA TOATE LEGILE ROMANIEI FACUTA PROST,..! ei nu au treaba cu fenomenul, pe ei bani ii intereseaza, si nu au treaba cu spectatorul care plateste bilet si sustine o echipa de fotbal..

Anonim spunea...

felicitari ptr tot ceea ce faci